Archief

Intocht 2019

We hebben dit jaar een geweldige intocht gehad in Boxmeer. Sinterklaas heeft erg genoten. Wil jij nog een keer kijken hoe Annie en Regelpiet alles hebben geregeld? Klik dan op de link hieronder.

Intocht 2018

In 2018 had Sinterklaas Regelpiet al naar Nederland gestuurd. Helaas was Annie ziek. Zou Regelpiet alles in haar eentje hebben kunnen regelen? Wil jij weten hoe dit afliep? Klik dan snel op de link hieronder en kijk het filmpje

Intocht 2017

Weten jullie het nog? Regelpiet en Annie moesten de intocht regelen. De Wegwijspiet viel van het dak en had daardoor een hersenpudding. Kijk snel hoe dit ging.

Na de intocht was de Wegwijspiet weg. Sinterklaas, Regelpiet, Annie en alle andere pieten waren erg verdrietig. Hoe gaan ze dit oplossen? Kijk snel hoe ze dit hebben gedaan.

Intocht 2016

In 2016 wou Sinterklaas een flashmob organiseren in Boxmeer. Hij nam contact op met Annie om dit te regelen en had Regelpiet vast naar Nederland gestuurd. Zou het ze lukken?

Na de intocht had Sinterklaas nog een keer de hulp van Annie nodig. Sinterklaas wilde er een hele leuke koopzondag van maken. Annie en Regelpiet zijn meteen aan de slag gegaan. Maar kregen ze het allemaal voor elkaar? Kijk snel mee!