Contactpersonen Sinterklaas

Stijn van Dijk

Stijn is de voorzitter van dit bestuur. Stijn is samen met zijn broer eigenaar van Mondial van Dijk verhuizingen. Stijn is al jaren actief bij SiPieJo. Voorheen als kopstuk van de logistieke groep. Sinds enkele jaren heeft hij ook een actieve rol binnen het bestuur. Sinds 2017 is Stijn aangesteld als voorzitter. Stijn zorgt er dus voor dat het allemaal soepel verloopt binnen het bestuur.

Anouk Coopmans

Anouk is sinds 2018 secretaris in dit bestuur. Anouk is leerkracht in het basisonderwijs en al een tijdje vrijwilliger achter de schermen van SiPieJo.

Anouk is als secretaris verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen en  subsidies, het maken van notulen tijdens bestuursvergaderingen en ondersteunt in de diverse werkgroepen.

Petra Mulders

Petra is al enkele jaren bestuurslid van SiPieJo. Petra is doorgaans werkzaam als ambulant begeleider in gezinnen met kinderen met gedragsproblematiek.
Als bestuurslid is Petra verantwoordelijk voor de werkgroep ‘koopzondag’.  Zij zorgt samen met haar team dat de koopzondag helemaal goed geregeld wordt.

Merel Lamers

Merel is ook al enkele jaren actief als bestuurslid van SiPieJo. Merel werkt als verpleegkundige bij buurtzorg. Als bestuurslid is Merel verantwoordelijk voor de kleding samen met de kledingpieten. Daarnaast verzorgt zij de organisatie voor de kinderbraderie gedurende de kermis in Boxmeer.

Anne van Dijk

Anne is al verscheidene jaren actief achter de schermen van SiPieJo. Tevens is Anne communicatieprofessional en pedagoog. Dit komt goed van pas als zij de contacten legt met Sinterklaas en zijn Pieten.
Anne is verder verantwoordelijk voor de inrichting van het huis van Sinterklaas en ondersteunt waar mogelijk verschillende andere werkgroepen.

Menno Gruijters

Menno is al langer actief achter de schermen van SiPieJo.
Sinds 2017 is Menno mede verantwoordelijk voor het inrichten van het huis van Sinterklaas. Net voor het einde van seizoen 2017 is Menno officieel toegetreden tot het bestuur als jongste lid ooit. In het dagelijks leven zit Menno op mbo opleiding onderwijsassistent.

Menno is zeer betrokken bij alle werkgroepen en inmiddels een onmisbare kracht. Hij is onder meer nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van het prikkelarme huis van Sinterklaas.

Randy Hendriks

Randy is al verschillende jaren actief achter de schermen van SiPieJo, onder andere in de logistieke groep. Daarnaast is Randy al enige tijd penningmeester. Randy neemt doorgaans geen deel aan de bestuursvergaderingen, echter zorgt altijd dat de cijfertjes van SiPieJo kloppen.

 

Wilt u contact opnemen met één van de bestuursleden? stuurt u dan een email naar: SinterklaasBoxmeer@gmail.com of stuur ons een privé berichtje op Facebook.