Contactpersonen Sinterklaas

Stijn van Dijk

Stijn is de voorzitter van dit bestuur. Stijn is samen met zijn broer eigenaar van Mondial van Dijk verhuizingen. Stijn is al jaren actief bij SiPieJo. Voorheen als kopstuk van de logistieke groep. Sinds enkele jaren heeft hij ook een actieve rol binnen het bestuur. Sinds 2017 is Stijn aangesteld als voorzitter. Stijn zorgt er dus voor dat het allemaal soepel verloopt binnen het bestuur.

Merel Lamers

Merel is ook al enkele jaren actief als bestuurslid van SiPieJo. Merel werkt als verpleegkundige bij buurtzorg. Als bestuurslid is Merel verantwoordelijk voor de kleding samen met de kledingpieten. Daarnaast verzorgt zij de organisatie voor de kinderbraderie gedurende de kermis in Boxmeer.

Tonny van Vonderen

Tonny is heel veel jaren vrijwilliger bij Sipiejo en zit sinds 2018 in het bestuur. Tonny helpt bij de verschillende werkgroepen maar is vooral betrokken bij Facilitair.

Hanne Martens

Hanne is al een aantal jaar actief achter de schermen bij Sipiejo en zit sinds 2020 in het bestuur. Hanne helpt bij verschillende werkgroepen waaronder kleding en het huis van Sinterklaas.

In het dagelijks leven is Hanne werkzaam als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang. Elk jaar haalt Hanne veel energie uit de voorbereidingen die weer getroffen moeten worden voor het Sinterklaasfeest.

Lonneke Grummels

Lonneke is sinds 2018 betrokken bij de organisatie van de kinderbraderie en zit sinds 2020 in het bestuur. Naast de kinderbraderie helpt Lonneke in de verhaalgroep voor Sinterklaas.

In het dagelijks leven werkt Lonneke in de gehandicaptenzorg. Het organiseren van de kinderbraderie en de bijdrage aan het mooiste feest van het jaar is iets dat Lonneke veel plezier brengt!

Menno Gruijters

Menno is al langer actief achter de schermen van SiPieJo.
Sinds 2017 is Menno mede verantwoordelijk voor het inrichten van het huis van Sinterklaas. Net voor het einde van seizoen 2017 is Menno officieel toegetreden tot het bestuur als jongste lid ooit. In het dagelijks leven zit Menno op mbo opleiding onderwijsassistent.

Menno is zeer betrokken bij alle werkgroepen en inmiddels een onmisbare kracht. Hij is onder meer nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van het prikkelarme huis van Sinterklaas.

Randy Hendriks

Randy is al verschillende jaren actief achter de schermen van SiPieJo, onder andere in de logistieke groep. Daarnaast is Randy al enige tijd penningmeester. Randy neemt doorgaans geen deel aan de bestuursvergaderingen, echter zorgt altijd dat de cijfertjes van SiPieJo kloppen.

 

Wilt u contact opnemen met één van de bestuursleden? stuurt u dan een email naar: SinterklaasBoxmeer@gmail.com of stuur ons een privé berichtje op Facebook.